Фабрички фокус на производство на багаж Веќе 20 години со љубов и професионално.

Јазик
ПРОИЗВОДИ
Нашата цел е да ги задоволиме нашите клиенти со висока прецизност и сигурен квалитет за да се осигураме дека секој клиент може да се чувствува удобно и уверено со нашите производи во нивните апликации. Нашите производи опширно ги наоѓаат своите апликации од пазарот поради убавите својства. Тие имаат многу карактеристики кои гарантираат популаризација и примена.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Ранец-1

Ранец-1

Ранецот е секогаш првиот избор за патување на долги релации.
Ранец-2

Ранец-2

Оваа чанта е изработена од растително исончана кожа. Боењето е традиционално и природно.
Дафл

Дафл

Дафлот порано беше вообичаена торба за морнарите.
Торба за вкрстено тело

Торба за вкрстено тело

Cross Body Bag е најдобриот придружник надвор од улицата. Не е ниту големо ниту мало.
СЕРВИС
Дискутирање пред-дискусија за производство
Дури и ако има претпродукциски состанок претходно, но пред секој чекор на процесот, сè уште имаме мала дискусија, вклучително и како ефикасно да го спроведеме производството, како да го исечеме материјалот ќе биде повеќе заштеден материјал, со какви проблеми може да се соочиме за време на производството процес, мора да ги земеме предвид сите прашања. Претпродукцискиот состанок е концентриран на целиот производствен процес, а оваа мала дискусија е насочена кон секој производствен процес, а прашањата за кои разговараат ќе бидат подетални.
Вашиот дизајн или примерок или идеи, Физибилити студија, поставете развоен план;
Изберете материјали, бои и методи за обработка на логото;
Изработка на примерок, 5.1 Испраќање примерок за проверка на клиентите 5.2 Примерок за тестирање;
Потврдете дека шаблонот влегува во производниот процес. Ако не сте задоволни, вратете се на вториот чекор, Изработка на примерок за пред-производство и тестирање на примерокот;
Производство, Тестирање на готови производи, Пакување, Испорака.
СЛУЧАЈ
Ние сме целосно нурнати во светот на производите на нашите клиенти. Но, ние не се впиваме само во специфичните карактеристики на секторот; ние, исто така, навлегуваме длабоко во прашања како што се: „Што ги возбудува клиентите на нашите клиенти? „Како можеме да ја поттикнеме желбата за купување на крајниот потрошувач? Ова е она што ќе го направиме со вас. Вака го претвораме вашиот проект во наш проект.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 пати· December 02.2020

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 пати· December 02.2020

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 пати· December 02.2020

Protein’s largest business needs players

Proin bibendum sollicitudin feugiat. Curabitur ut egestas justo, vitae molestie ante. Integer magna purus.
124 пати· December 02.2020
ЗА НАС
Презентација на GFBAGS
Гаофенг се фокусира на производство на разни кожни производи и чанти и се проширува на производство на други специјални текстили. Гаофенг се заснова на концептот дека квалитетот е начин да се преживее. , се стремиме да бидеме најдобри.

Ние сме експерти во обезбедувањето флексибилни OEM услуги за нашите клиенти, повеќе од 2.000 квадратни метри работилници, секое шиење го кондензира нашето размислување за функцијата и намерата за естетиката.
СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТ СО НАС
Само оставете ја вашата е-пошта или телефонски број во формата за контакт за да можеме да ви испратиме бесплатна понуда за нашата широка палета на дизајни!
Изберете друг јазик
Тековен јазик:Македонски

Испратете го вашето барање