Një fokus fabrikë në prodhimin e bagazheve Për 20 vjet me dashuri dhe profesional.

Gjuhe
PRODUCTS
Qëllimi ynë është të kënaqim klientët tanë me saktësi të lartë dhe cilësi të besueshme për të siguruar që çdo klient mund të ndjehet rehat dhe i sigurt me mallrat tona në produktet e tyre. Produktet tona gjejnë gjerësisht aplikimet e tyre nga tregu për shkak të pronave të këndshme. Ata kanë shumë karakteristika që garantojnë popullarizimin dhe aplikimin.
LEXO MË SHUMË
Prodhuesit e mbylljes së magnetit prej lëkure të rrezitur prej lëkure profesionale

Prodhuesit e mbylljes së magnetit prej lëkure të rrezitur prej lëkure profesionale

Mbyllja e magnetit prej lëkure të rrezitur nga perime kuletë https://gfbags.com
2020/07/31
Kinë prodhues qese najloni pëlhurë shumëfunksionale prodhues-

Kinë prodhues qese najloni pëlhurë shumëfunksionale prodhues-

Briefanta e biznesit me shumë funksione të rrobave të najlonit https://gfbags.com
2020/07/31
Kuletë kuletë të Kinës Prodhojnë mbylljen e mbulesës prej lëkure të mikrofibrit -

Kuletë kuletë të Kinës Prodhojnë mbylljen e mbulesës prej lëkure të mikrofibrit -

Banta e rrobave Mbyllja e mbulesës prej lëkure të mikrofibrit mbyllet https://gfbags.com
2020/07/31
Bestanta më të mira prej lëkure të Messenger Furnizuesi i stilit të madh të mbulimit të kapaciteteve

Bestanta më të mira prej lëkure të Messenger Furnizuesi i stilit të madh të mbulimit të kapaciteteve

Messenger Bags çanta prej lëkure të stilit të madh të mbulimit të kapaciteteve https://gfbags.com
2020/07/31
SERVICE
Diskutimi para-diskutimi për prodhimin
Edhe nëse ka një takim para-prodhimi të mëparshëm, por para secilit hap procesi, ne kemi ende një diskutim të vogël, duke përfshirë mënyrën se si të implementojmë prodhimin në mënyrë efikase, si të shkurtojmë materialin do të jenë më shumë materiale të kursyera, me çfarë problemesh mund të hasim gjatë prodhimit proces, ne duhet t'i marrim në konsideratë të gjitha çështjet. Takimi para-prodhimi është i përqendruar në të gjithë procesin e prodhimit, dhe ky diskutim i vogël ka për qëllim secilin proces të prodhimit, dhe çështjet për të cilat diskutojnë do të jenë më të hollësishme.
Dizajni ose kampioni ose idetë tuaja, studimi i fizibilitetit, krijoni një plan të zhvillimit;
Zgjidhni materiale, ngjyra dhe metoda të përpunimit të logos;
Marrja e mostrës, 5.1 Dërgimi i mostrës për kontrollimin e klientit 5.2 Mostra e testimit;
Konfirmoni që modeli hyn në procesin e prodhimit. Nëse nuk jeni të kënaqur, kthehuni në hapin e dytë, duke bërë kampion para-prodhimi dhe testimin e mostrës;
Prodhimi, Testimi i produkteve të gatshme, Paketimi, Transporti.
ABOUT US
Prezantimi i GFBAGS
Gaofeng përqendrohet në prodhimin e mallrave dhe çantave të ndryshme prej lëkure, dhe shtrihet në prodhimin e tekstileve të tjerë të veçantë.Gaofeng bazohet në konceptin se cilësia është mënyra për të mbijetuar, vvhas ka kontrolluar rreptësisht prodhimin. , ne po përpiqemi të jemi më të mirët.

Ne jemi ekspert në ofrimin e shërbimeve fleksibël OEM për klientët tanë, më shumë se 2,000 metra katrorë punëtori, Everydo qepje ka kondensuar të menduarit tonë për funksionin dhe qëllimin e estetikës.
GET IN TOUCH WITH US
Thjesht lini emailin tuaj ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit, në mënyrë që të mund t'ju dërgojmë një kuotë falas për gamën tonë të gjerë të modeleve!
Zgjidhni një gjuhë tjetër
Gjuha aktuale:Albanian