Pabrik difokuskeun produksi koper Pikeun 20 taun kalayan cinta sareng profesional.

Bahasa
PRODUCTS
Tujuanana kami nyaéta pikeun nyugemakeun para nasabah ku ka-precision anu luhur sareng kualitas dipercaya pikeun mastikeun yén unggal customer tiasa karasaeun teu yakin sareng yakin dina barang-barang kami dina produk application.Our urang sacara éksténsif milari aplikasi ti pasar kusabab sipat anu saé. Aranjeunna gaduh seueur fitur anu ngajamin popularization sareng aplikasi.
MACA DEUI
Handbag Profesional Handbag tanaga manufaktur kulit panutupan kulit

Handbag Profesional Handbag tanaga manufaktur kulit panutupan kulit

Kantong sayuran samodél kulit disamut panutupeun magnet https://gfbags.com
2020/07/31
Kantong Cina nylon lawon multifungsi kantong bisnis-

Kantong Cina nylon lawon multifungsi kantong bisnis-

Tas kantong nilon lawon bisnis multifunction kantong https://gfbags.com
2020/07/31
Kantong Leungit Cina Ngawat cecaket panutup kulit microfiber pabrik-

Kantong Leungit Cina Ngawat cecaket panutup kulit microfiber pabrik-

Kantong Tenun gagang panutupan panutup mikropon kulit https://gfbags.com
2020/07/31
Kulit Kulit Hadé Pangageungan ageung kapasitas panutup gaya Pembekal

Kulit Kulit Hadé Pangageungan ageung kapasitas panutup gaya Pembekal

Kantong Kulit Kulit ageung kapasitas panutup gaya https://gfbags.com
2020/07/31
SERVICE
Ngabahas pra-diskusi kanggo produksi
Sanaos aya pasamoan pra-produksi sateuacanna, tapi sateuacan tiap prosés léngkah, urang masih gaduh diskusi leutik, kaasup kumaha nerapkeun produksi sacara éfisién, kumaha cara motong bahan bakal langkung nyimpen bahan, naon masalah anu bakal urang hadapi nalika produksi ngolah, urang kedah merhatoskeun sagala masalah. Rapat pre-produksi museurkeun kana prosés produksi, sareng diskusi alit ieu ditujukeun pikeun unggal prosés produksi, sareng masalah anu dibahas aranjeunna langkung rinci.
Rarancang anjeun atanapi conto atanapi ideu, Kelayakan diajar, nyusun rencana ngembangkeun;
Pilih bahan, warna, sareng metode pangolahan logo;
Nyiptakeun conto, 5.1 Ngirim sampel pikeun palanggan mariksa 5.2 Sampel Uji;
Pastikeun yén citakan asup kana prosés produksi. Upami anjeun teu puas, uihkeun kana lengkah kadua, Nyiptakeun conto pre-produksi sareng uji sampel;
Produksi, Nguji produk beres, Paket, Pengiriman.
ABOUT US
GFBAGS presentasi
Gaofeng museurkeun kana produksi rupa-rupa barang-barang kulit sareng kantong, sareng diperpanjangna pikeun ngahasilkeun tékstil khusus.Gaofeng didasarkeun kana konsép yén kualitas nyaéta cara salamet, vvhas parantos mastikeun ngatur produksi.From pra-konsepsi pikeun réngsé pamariksaan produk. , urang narékahan janten anu pangsaéna.

Kami ahli dina nyayogikeun jasa OEM anu fleksibel pikeun konsumén urang, langkung ti 2.000 méter pasagi bengkel, Unggal jahitan mangrupikeun pamikiran ngeunaan fungsi sareng niat éstétika.
GET IN TOUCH WITH US
Ngan tinggalkeun nomer email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak ku kituna kami tiasa ngirim anjeun kutip gratis pikeun desain kami seueur.
Milih basa anu sanés
Basa ayeuna:Sundanese